Afscheidsmusical groep 8

Wil je jouw afscheidsmusical van groep 8 ook gefilmd hebben?

Dan ben je bij Jouwschoolfilm aan het juiste adres.
Je kunt gebruik maken van verschillende diensten:

ALL-in pakket

Wanneer je niet de beschikking hebt over een goede camera én er niemand is om te monteren maar er is wél iemand die een camera wil of kan bedienen, kies dan voor ons All-in pakket.

Al vanaf slechts €125

En dat is inclusief:

All-in pakket A-klasse camera €125,00

All-in pakket B-klasse camera €160,00

Meer informatie over de camerakeuze vind je hier (opent in een nieuw tabblad)
Onze camera’s zijn uitgezocht en getest op gebruiksvriendelijkheid.
Met onze simpele instructies kan iedereen deze bedienen!

Zijn er meerdere musicals/projecten op opeenvolgende dagen?
Geen probleem, dan wordt het alleen maar goedkoper en hou je de camera gewoon een dagje langer.
Hiervoor betaal je slechts  voor een:

All-in pakket A-klasse camera €100,00

All-in pakket B-klasse camera €140,00

Lees hier meer over hoe het All-in pakket werkt. (opent in een nieuw tabblad)

Het was heel fijn om hier en daar verheldering te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden. Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.

J. Bergsma

Fijne samenwerking. Een bedrijf die met je meedenkt. Kwalitatief goede film.

R. van der Steen

Het hele proces en de communicatie is duidelijk en helder verlopen. Het is een mooi aandenken geworden. En ja, volgend jaar weer en ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen aan andere scholen!

M. Lilipaly

Snel aanbod van de film, erg leuk. Wat heerlijk, een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt en goed met je meedenkt. Het was echt een supersamenwerking!

A. Nijman

Jouwschoolfilm kan ik zeker aanbevelen! Snel geregeld, snel contact, keurig op tijd geleverd (is wel even spannend), materiaal keurig op tijd klaar, folders prima, kunnen we zo uitdelen, gemak dient de mens zeker in zulke drukke tijden!

JJ Vogel

Jouwschoolfilm is een ontzettend makkelijke manier om de ouders en kinderen een herinnering mee te geven van een show of evenement. Alles wordt ontzettend goed geregeld en je hoeft er niet naar om te kijken. Eerder heb ik het zelf geprobeerd maar dat koste zo ontzettend veel tijd dat was de moeite niet waard. Jouwschoolfilm is

Milou Anna Middendorp

Men vond film van goede kwaliteit. Wij waren erg tevreden over communicatie en geleverd product. Wij kunnen het iedereen aanraden.

R. Flinterman

Wij zijn echt heel blij dat we er niet meer mee zitten. Het aanschaffen en branden van al die dvd-tjes, alle contante betalingen, (men wat een werk!)de dvd’s die wel besteld zijn maar vervolgens niet opgehaald en betaald worden…. Ik vind het echt een uitkomst! Het is gewoon erg makkelijk, en voor de ouders is het

E. Rozeman