Afscheidsmusical groep 8

Wil je jouw afscheidsmusical van groep 8 ook gefilmd hebben?

Dan ben je bij Jouwschoolfilm aan het juiste adres.
Je kunt gebruik maken van verschillende diensten:

ALL-in pakket

Wanneer je niet de beschikking hebt over een goede camera én er niemand is om te monteren maar er is wél iemand die een camera wil of kan bedienen, kies dan voor ons All-in pakket.

Al vanaf slechts €125

En dat is inclusief:

All-in pakket A-klasse camera €125,00

All-in pakket B-klasse camera €160,00

Meer informatie over de camerakeuze vind je hier (opent in een nieuw tabblad)
Onze camera’s zijn uitgezocht en getest op gebruiksvriendelijkheid.
Met onze simpele instructies kan iedereen deze bedienen!

Zijn er meerdere musicals/projecten op opeenvolgende dagen?
Geen probleem, dan wordt het alleen maar goedkoper en hou je de camera gewoon een dagje langer.
Hiervoor betaal je slechts  voor een:

All-in pakket A-klasse camera €100,00

All-in pakket B-klasse camera €140,00

Lees hier meer over hoe het All-in pakket werkt. (opent in een nieuw tabblad)

Het was heel fijn om hier en daar verheldering te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden. Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.

J. Bergsma

De downloadmogelijkheid scheelt ons in ieder geval veel werk. Tevens is het prettig voor ouders om de film te downloaden op een moment dat het hun uitkomt. Mocht het downloaden niet kunnen (door verschillende omstandigheden), dan kan er altijd nog een cd/dvd besteld worden.

B. Slot

Het hele proces en de communicatie is duidelijk en helder verlopen. Het is een mooi aandenken geworden. En ja, volgend jaar weer en ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen aan andere scholen!

M. Lilipaly

We hebben in de periode voor de musical regelmatig even contact gehad voor afstemming. Ook dat verliep prettig. Jouwschoolfilm is een mooi, handig en gemakkelijk product. Reacties van ouders die wij ontvingen waren; mooi product, goede film, handig! Volgend jaar weer.

R. Schaaper

Goede communicatie en verder prima!

Yvonne Pols van Beers

Wij zijn echt heel blij dat we er niet meer mee zitten. Het aanschaffen en branden van al die dvd-tjes, alle contante betalingen, (men wat een werk!)de dvd’s die wel besteld zijn maar vervolgens niet opgehaald en betaald worden…. Ik vind het echt een uitkomst! Het is gewoon erg makkelijk, en voor de ouders is het

E. Rozeman

Men vond film van goede kwaliteit. Wij waren erg tevreden over communicatie en geleverd product. Wij kunnen het iedereen aanraden.

R. Flinterman

Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen. Het haalt een heel stuk extra werk en nazorg weg bij de school.

R. Eisses

Ik heb positieve reacties ontvangen van ouders. Zij vonden het een leuk initiatief, gemakkelijk te bestellen met voldoende keuzemogelijkheden. Jouwschoolfilm.nl is een klein bedrijf waarbij je gelijk goed geholpen wordt. De eigenaar wist alles precies uit zijn hoofd en dacht goed met ons mee. Na het bestellen van een dvd werd hij snel toegezonden en keurig

A. van Steenhoven

Jouwschoolfilm is voor iedereen een aanrader! Het contact verliep soepel en er werd snel gereageerd op mailtjes. Daarnaast werd er continu op een positieve manier en flexibel meegedacht tijdens het filmproces. Een geweldig fijne samenwerking. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een kwalitatief zeer professionele eindfilm! Wij komen volgend schooljaar zeker terug!

Michiel Marinissen
Dr. De Visserschool Breda

Snel aanbod van de film, erg leuk. Wat heerlijk, een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt en goed met je meedenkt. Het was echt een supersamenwerking!

A. Nijman

Het is makkelijk en het neemt de school veel werk uit handen

J. Dijk

Jouwschoolfilm is een ontzettend makkelijke manier om de ouders en kinderen een herinnering mee te geven van een show of evenement. Alles wordt ontzettend goed geregeld en je hoeft er niet naar om te kijken. Eerder heb ik het zelf geprobeerd maar dat koste zo ontzettend veel tijd dat was de moeite niet waard. Jouwschoolfilm is

Milou Anna Middendorp

Jouwschoolfilm kan ik zeker aanbevelen! Snel geregeld, snel contact, keurig op tijd geleverd (is wel even spannend), materiaal keurig op tijd klaar, folders prima, kunnen we zo uitdelen, gemak dient de mens zeker in zulke drukke tijden!

JJ Vogel

Jouwschoolfilm neemt veel werk uit handen voor dansscholen!

Marsha

Met Jouwschoolfilm zijn goede afspraken te maken die ook nagekomen worden. Verder geven ze goede feedback, zodat het de volgende keer nog professioneler kan worden. En ouders vonden het fijn dat ze zelf konden kiezen hoe ze de film wilden hebben.

Marc Nelemans

Onze ervaring is bijzonder goed, we hebben de camera op tijd ontvangen en deze was eenvoudig te bedienen. Van de ouders heb ik gehoord dat ze verrast waren vanwege de eenvoudige manier van bestellen en wij vinden het heerlijk dat we geen gedoe hebben gehad rond het monteren en verspreiden, dus je hebt er een

H.Hamelink

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen. En dankzij het All-in pakket is het een prachtige film geworden en op deze manier is mij een stukje werk uit mijn handen genomen!.

M. Jakobs

Fijne samenwerking. Een bedrijf die met je meedenkt. Kwalitatief goede film.

R. van der Steen

ALL-in PLUS pakket

Met ons ALL-in PLUS pakket regelen wij een cameraman/vrouw op locatie.

Inclusief camera, standaardmontage voor slechts €225,00*

Inclusief BTW.
Exclusief reiskosten à €0,25ct per kilometer.

De kosten van dit pakket kunnen we verwerken in de verkoop.
Meer daarover bij prijsinformatie filmdistributie

*deze prijs geldt voor voorstellingen die maximaal 1.5 uur duren, voor de montage gelden de voorwaarden zoals die gelden voor de standaardmontage.

Niet genoeg aan een cameraman voor 1.5uur? Geen probleem. Langere of meerdere opnames maken kan natuurlijk. Hiervoor geldt een meerprijs van €35,00 per 1/2uur. (pauzes tellen we niet mee)

Standaard filmen we vanuit één positie met één camera. 
Vanuit meerdere posities filmen (zogenoemde multicam) kan uiteraard ook, neem contact op voor een prijsopgave.

Film distributie

Met ons unieke distributiesysteem bieden wij de klant de keuzevrijheid hoe hij of zij de film wil hebben: als digitale download (in HD) of op de oude vertrouwde dvd (of beide). Met dit systeem bieden wij vele voordelen en gemak voor zowel de school als de klant. Wij verwerken de bestellingen én betalingen.

Er zijn verschillende manieren waarop we de verkoopprijs van de film in de webshop kunnen opbouwen.

  • onze standaardprijs
  • met opslag "winst" voor de school
  • gratis distributie
  • We spreken een ALL-in prijs af waarbij Jouwschoolfilm afhankelijk is van de verkoop, de school ontvangt geen rekening.
    Deze verkoopprijs van de film bepalen we in overleg.

Uitgebreide informatie over ons distributiesysteem en prijzen vind je hier.

Of neem neem gerust contact op.

Aanmelden

Meld je film gemakkelijk direct aan via ons aanmeldformulier, of als je vragen hebt neem gerust contact op!

Aanmelden
Contact