E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

Beperk het gebruik van smartphones tijdens de voorstelling

Een bekend fenomeen tegenwoordig… en laten we eerlijk zijn, ook eigenlijk best irritant vaak.: wil je lekker genieten van een voorstelling, zijn er voortdurend verschillende mensen in de weer met hun smartphone waardoor je wordt afgeleid. Of erger nog: soms zo dat dat je de voorstelling alleen nog kunt zien dóór het beeld van de smartphone van diegene voor je heen…

Dit wil je niet tijdens de afscheidsmusical of dat leuke dansoptreden toch?
Kun je je eigen kind niet zien omdat iemand anders er met z’n smartphone voor zit.

Aan de ene kant is het wel te snappen, je wilt zo’n moment graag vastleggen en snel en makkelijk kunnen terugkijken. Aan de andere kant; naast dat het afleid, zorgt voor onrust en anderen het zicht belemmert is er ook nog zoiets als privacy. Wat gebeurt er met al die beelden op die mobieltjes, daar is geen controle over.

Je kunt als school in ieder geval vragen aan de mensen om geen lange opnames te maken, een foto is toch minder vervelend dan een minuut of langer zo’n scherm in beeld.
Of je kunt het publiek van tevoren melden dat de school heeft geregeld dat er wórdt gefilmd en dat de film na afloop gemakkelijk te bestellen is. In een goede kwaliteit en voor vaak slechts een paar euro.
Door zelf, of te laten filmen, heb je ook meer controle over wat er gebeurt met de beelden.

En het grootste voordeel is dat iedereen zo dus rustig kan genieten van de voorstelling!

Hoe maak je dit duidelijk aan je publiek?

Hieronder hebben wij een aantal voorbeeldbrieven en afbeeldingen als download voor je klaarstaan die je zo kunt gebruiken.
Liever een aangepaste versie? Neem contact op en we regelen het voor je.

1, Word document “Er_wordt_voor_u_gefilmd“, a4 formaat met 2x a5 flyer, tekst aan te passen naar eigen smaak.

2, “Er wordt voor u gefilmd 2”, formaat a5 als plaatje te downloaden maar ook als Word document (2x op a4 af te drukken), tekst aan te passen naar eigen smaak.

Plaats een reactie