winkel

Home/winkel

Vind hier jouw film

Zoek gemakkelijk jouw film door te zoeken op provincienaam, plaatsnaam en schoolnaam.

Hieronder de meest recent toegevoegde films:

 • Het Middelpunt Hoogvliet Afscheidsavond 2017 Uitvoering op 3 juli 2017

  Let op: Films uit eerdere schooljaren zijn gewoon nog te bestellen maar deze is niet direct te downloaden na het plaatsen van je bestelling. Wij ontvangen een melding van je bestelling en zorgen ervoor dat je de film op korte termijn kunt downloaden. De DVDversie thuisgestuurd is gewoon uiteraard ook beschikbaar.

  Duur: 74min Eventuele betalingen verlopen via iDeal of per bankoverschrijving. Met de opbrengst van de verkoop worden (deels) de kosten gedekt die zijn gemaakt voor camerahuur e.d. Je kan kiezen uit 3 versies: Keuzehulp; welke versie wil ik hebben? (opent in pop-up venster)
  • Downloadbare (HD) digitale film  (bestandsgrootte ca4.5GB)
  • Downloadbare digitale DVDversie film  (Bestandsgrootte nnbGB), ( .ISO bestand, voor diegene die liever een DVD wil en deze zelf kan branden op een schijfje)
  • Film op gebrande DVD thuisgestuurd (excl. €3,00 verzendkosten) Dvd bestellingen worden gebundeld één keer per twee weken verstuurd.
   
Om te kunnen bestellen heb je een wachtwoord nodig. Deze staat vermeld op de flyer of is op te vragen via de school. Na het invoeren van het wachtwoord ververst dit scherm. Scroll dan weer hierheen om verder te gaan met bestellen.
Voeg toe aan winkelwagen Details