E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

Afscheidsmusical groep 8

Filmen groep 8 afscheidsmusical

Voor het filmen van jouw groep 8 afscheidsmusical of eindmusical ben je bij Jouwschoolfilm aan het juiste adres.
Je kunt gebruik maken van verschillende diensten:

 • All-in pakket A/B klasse (zelf filmen, apparatuur van ons)
 • All-in PLUS pakket (wij filmen)
 • All-in PLUS Extra pakket (wij filmen, meer tijd, losse scenes, veel gebruikt in speciaal onderwijs)
 • Distributie van de film.

All-in A-klasse

Doe het zelf
139
 • A-klasse camera
 • Statief
 • Handleiding
 • Koptelefoon
 • Inclusief montage
 • Inclusief verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Opvolgende musicals/dagen voor €100

All-in B-klasse

Doe het zelf
189
 • B-klasse camera
 • Statief
 • Koptelefoon
 • Richtmicrofoon
 • Handleiding
 • Inclusief montage
 • Inclusief verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Opvolgende musicals/dagen voor €140
 • Optioneel aanvullende set voor betere geluidsopnames

All-in PLUS

Wij filmen
289
 • Met cameraman/vrouw
 • Inclusief uiteraard alle apparatuur
 • Inclusief reistijd
 • Exclusief reiskosten €0,25ct p.k. v.v.
 • Inclusief filmmontage
 • Inclusief BTW
 • Voorstellingen tot 1,5 uur, excl. pauzes. Daarna €35,00 per 30 min meerprijs.
 • Standaard filmen we vanuit één positie met één camera.  Vanuit meerdere posities filmen (zogenoemde multicam) kan uiteraard ook, neem contact op voor een prijsopgave.
 • Optioneel aanvullende set voor betere geluidsopnames
Meest gekozen

All-in PLUS Extra

Wij filmen (extra lang)
495
 • Met cameraman/vrouw
 • Meer tijd, veel gebruikt in het speciaal onderwijs, musical in losse scenes opnemen
 • Inclusief uiteraard alle apparatuur
 • Inclusief reistijd
 • Exclusief reiskosten €0,25ct p.k. v.v.
 • Inclusief filmmontage
 • Inclusief BTW
 • Dagdeel filmen, musical in losse scenes.
 • Standaard filmen we vanuit één positie met één camera.  Vanuit meerdere posities filmen (zogenoemde multicam) kan uiteraard ook, neem contact op voor een prijsopgave.

Wat een service!!!! Er wordt

Wat een service!!!! Er wordt meegedacht en even omdenken lukt hier prima. Alles verliep soepel! Dank voor het uit handen nemen van een hoop… Lees meer “Wat een service!!!! Er wordt”

Maurice Coops
de Spelevaert, Zoetermeer

Fijn die keuzevrijheid tussen digitaal en dvd

Met Jouwschoolfilm zijn goede afspraken te maken die ook nagekomen worden. Verder geven ze goede feedback, zodat het de volgende keer nog professioneler kan worden. En ouders vonden het fijn dat ze zelf konden kiezen hoe ze de film wilden… Lees meer “Fijn die keuzevrijheid tussen digitaal en dvd”

Marc Nelemans
St. Jozef, Rijen

Wij kunnen het iedereen aanraden.

Men vond film van goede kwaliteit. Wij waren erg tevreden over communicatie en geleverd product. Wij kunnen het iedereen… Lees meer “Wij kunnen het iedereen aanraden.”

R. Flinterman
De Korenaer, Oss

Wij zijn zeer tevreden over

Wij zijn zeer tevreden over de film, mooie kwaliteit van beeld en geluid. Verder goede service en duidelijke communicatie. Een echte aanrader om op deze manier een herinnering vast te… Lees meer “Wij zijn zeer tevreden over”

Marieke van Werven
De Ark, Haarlem

Een bedrijf die met je meedenkt.

Fijne samenwerking. Een bedrijf die met je meedenkt. Kwalitatief goede… Lees meer “Een bedrijf die met je meedenkt.”

R. van der Steen
De Watervlinder, H.I. Ambacht

Onze ervaring is bijzonder goed

Onze ervaring is bijzonder goed, we hebben de camera op tijd ontvangen en deze was eenvoudig te bedienen. Van de ouders heb ik gehoord dat ze verrast waren vanwege de eenvoudige manier van bestellen en wij vinden het heerlijk dat we geen gedoe hebben gehad rond het monteren en verspreiden, dus je hebt er een… Lees meer “Onze ervaring is bijzonder goed”

H.Hamelink
Irisschool, Terneuzen

Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen

Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen. Het haalt een heel stuk extra werk en nazorg weg bij de… Lees meer “Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen”

R. Eisses
Anne Frankschool, Hoogkerk

Gemak dient de mens

Jouwschoolfilm kan ik zeker aanbevelen! Snel geregeld, snel contact, keurig op tijd geleverd (is wel even spannend), materiaal keurig op tijd klaar, folders prima, kunnen we zo uitdelen, gemak dient de mens zeker in zulke drukke… Lees meer “Gemak dient de mens”

JJ Vogel
Joris de Witte, Oegstgeest

Wat is het weer een

Wat is het weer een mooie herinnering geworden voor de kids! Dit bedrijf is echt een aanrader! Fijne communicatie en een prachtige film om terug te kijken. Wat wil je nog… Lees meer “Wat is het weer een”

Karin
Emmaüs Leidschendam

Alles wordt ontzettend goed geregeld

Jouwschoolfilm is een ontzettend makkelijke manier om de ouders en kinderen een herinnering mee te geven van een show of evenement. Alles wordt ontzettend goed geregeld en je hoeft er niet naar om te kijken. Eerder heb ik het zelf geprobeerd maar dat koste zo ontzettend veel tijd dat was de moeite niet waard. Jouwschoolfilm is… Lees meer “Alles wordt ontzettend goed geregeld”

Milou Anna Middendorp
Dijkmansport Dancedivision Groningen

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen. En dankzij het All-in pakket is het een prachtige film geworden en op deze manier is mij een stukje werk uit mijn handen… Lees meer “Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen”

M. Jakobs
st. Theresia, Bargercompascuum

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen

Het hele proces en de communicatie is duidelijk en helder verlopen. Het is een mooi aandenken geworden. En ja, volgend jaar weer en ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen aan andere… Lees meer “Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen”

M. Lilipaly
Het Mozaiek Alphen aan den Rijn

Neemt veel werk uit handen

Jouwschoolfilm neemt veel werk uit handen voor… Lees meer “Neemt veel werk uit handen”

Marsha
Dansbende Den Haag

Op het allerlaatste moment gevraagd

Op het allerlaatste moment gevraagd of het mogelijk was om nog voor onze school een film voor de groep 8 musical te maken. Jouwschoolfilm was zeer flexibel en dacht heel erg mee in oplossingen met als resultaat een fantastische film waar we enorm blij mee zijn! Wat een geweldig leuke cameraman die nog extra tijd… Lees meer “Op het allerlaatste moment gevraagd”

M. Hoffmann
Christiaan Huygens, Dronten

Scheelt ons in ieder geval veel werk

De downloadmogelijkheid scheelt ons in ieder geval veel werk. Tevens is het prettig voor ouders om de film te downloaden op een moment dat het hun uitkomt. Mocht het downloaden niet kunnen (door verschillende omstandigheden), dan kan er altijd nog een cd/dvd besteld… Lees meer “Scheelt ons in ieder geval veel werk”

B. Slot
OBS Stapvoorde Almelo

Jouwschoolfilm is een aanrader!

Jouwschoolfilm is voor iedereen een aanrader! Het contact verliep soepel en er werd snel gereageerd op mailtjes. Daarnaast werd er continu op een positieve manier en flexibel meegedacht tijdens het filmproces. Een geweldig fijne samenwerking. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een kwalitatief zeer professionele eindfilm! Wij komen volgend schooljaar zeker… Lees meer “Jouwschoolfilm is een aanrader!”

Michiel Marinissen
Dr. De Visserschool Breda

Het contact met Jouwschoolfilm (Willem)

Het contact met Jouwschoolfilm (Willem) verliep heel goed! We dachten dat het een heel gedoe zou zijn, maar met de goede apparatuur en duidelijke uitleg ging het als een speer. Als we vragen hadden konden we altijd even contact opnemen. Zeker een aanrader voor het filmen van je eindmusical! Bedankt… Lees meer “Het contact met Jouwschoolfilm (Willem)”

Robin Schillemans
CBS De Parel, Roden

een supersamenwerking!

Snel aanbod van de film, erg leuk. Wat heerlijk, een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt en goed met je meedenkt. Het was echt een… Lees meer “een supersamenwerking!”

A. Nijman
Dancersstudio Wassenaar

Neemt de school veel werk uit handen

Het is makkelijk en het neemt de school veel werk uit… Lees meer “Neemt de school veel werk uit handen”

J. Dijk
't Sterrenpad Nuis

mooi product, goede film, handig!

We hebben in de periode voor de musical regelmatig even contact gehad voor afstemming. Ook dat verliep prettig. Jouwschoolfilm is een mooi, handig en gemakkelijk product. Reacties van ouders die wij ontvingen waren; mooi product, goede film, handig! Volgend jaar… Lees meer “mooi product, goede film, handig!”

R. Schaaper
Benedictusschool, Heiloo

Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.

Het was heel fijn om hier en daar verheldering te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden. Fijne samenwerking, meedenken en goed… Lees meer “Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.”

J. Bergsma

Ik vind het echt een uitkomst!

Wij zijn echt heel blij dat we er niet meer mee zitten. Het aanschaffen en branden van al die dvd-tjes, alle contante betalingen, (men wat een werk!)de dvd’s die wel besteld zijn maar vervolgens niet opgehaald en betaald worden…. Ik vind het echt een uitkomst! Het is gewoon erg makkelijk, en voor de ouders is het… Lees meer “Ik vind het echt een uitkomst!”

E. Rozeman
Swoaistee, Groningen

Goede communicatie

Goede communicatie en verder… Lees meer “Goede communicatie”

Yvonne Pols van Beers
De Meerhoef Veldhoven

Positieve reacties ontvangen van ouders.

Ik heb positieve reacties ontvangen van ouders. Zij vonden het een leuk initiatief, gemakkelijk te bestellen met voldoende keuzemogelijkheden. Jouwschoolfilm.nl is een klein bedrijf waarbij je gelijk goed geholpen wordt. De eigenaar wist alles precies uit zijn hoofd en dacht goed met ons mee. Na het bestellen van een dvd werd hij snel toegezonden en keurig… Lees meer “Positieve reacties ontvangen van ouders.”

A. van Steenhoven
De Vijf Eiken, Rijen

Informatie doe-het-zelf pakketten

Gebruiksgemak

Onze camera’s zijn uitgezocht en getest op gebruiksvriendelijkheid. Camera’s die iedereen kan bedienen en die goede resultaten behalen met de automatische instellingen.

En we leveren uiteraard een korte handleiding mee!

Verschil A-B klasse

De B-klasse is de betere camera, met name wanneer de lichtomstandigheden wat minder goed zijn.
Met een A-klasse camera kun je een prima resultaat halen wanneer de omstandigheden goed zijn (veel licht).

Hoe werkt een All-in pakket

De school ontvangt van ons uiterlijk 1 dag voor de uitvoering het camerapakket per post.
Bekijk hier ons verzendschema

Klaar met filmen?

Pak de doos weer netjes in, plak deze dicht en plaats de retourbon. (deze heb je ontvangen met het pakket of per e-mail)
Lever de doos de eerstvolgende dag vóór 17:00 bij een postkantoor in de buurt.
Hier vindt je gemakkelijk het dichtstbijzijnde postkantoor.

Nadat wij het pakket terug hebben ontvangen monteren wij de film af en sturen deze digitaal toe.
Wanneer wij ook de distributie verzorgen “koppelen” we deze aan het product in de webwinkel.
Iedereen met het wachtwoord kan nu de film bestellen, iedereen die een pre-order heeft geplaatst ontvangt een melding dat de film klaar staat.

Makkelijker kunnen we het niet maken !

Distributie

Via onze webwinkel kunnen wij de distributie van de films gemakkelijk verzorgen