Reviews van scholen

Hieronder een overzicht van reviews die we van klanten (scholen) hebben ontvangen
Aan de ene kant hebben we natuurlijk klanten in de vorm ouders of kinderen die een film kopen in de webshop , de uiteindelijke gebruikers van de website.
Aan de andere kant zijn scholen ook klanten uiteraard.

Benieuwd naar de reviews van onze “webshopklanten”? Deze vind je hier.

Een review insturen kan onderaan de pagina

Het hele proces en de communicatie is duidelijk en helder verlopen. Het is een mooi aandenken geworden. En ja, volgend jaar weer en ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen aan andere scholen!

M. Lilipaly
Het Mozaiek, Alphen aan den Rijn

Ik heb positieve reacties ontvangen van ouders. Zij vonden het een leuk initiatief, gemakkelijk te bestellen met voldoende keuzemogelijkheden. Jouwschoolfilm.nl is een klein bedrijf waarbij je gelijk goed geholpen wordt. De eigenaar wist alles precies uit zijn hoofd en dacht goed met ons mee. Na het bestellen van een dvd werd hij snel toegezonden en keurig verpakt.

A. van Steenhoven
BS De Vijf Eiken, Rijen

Goede communicatie en verder prima!

Yvonne Pols van Beers
De Meerhoef, Eindhoven

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen. En dankzij het All-in pakket is het een prachtige film geworden en op deze manier is mij een stukje werk uit mijn handen genomen!.

M. Jakobs
kbs Sint Theresia

Het was heel fijn om hier en daar verheldering te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden. Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.

J. Bergsma
Dansplaats Engelen, Engelen

We hebben in de periode voor de musical regelmatig even contact gehad voor afstemming. Ook dat verliep prettig.
Jouwschoolfilm is een mooi, handig en gemakkelijk product. Reacties van ouders die wij ontvingen waren; mooi product, goede film, handig!
Volgend jaar weer.

R. Schaaper
Benedictusschool, Heiloo

Wij zijn echt heel blij dat we er niet meer mee zitten. Het aanschaffen en branden van al die dvd-tjes, alle contante betalingen, (men wat een werk!)de dvd’s die wel besteld zijn maar vervolgens niet opgehaald en betaald worden…. Ik vind het echt een uitkomst! Het is gewoon erg makkelijk, en voor de ouders is het niet duurder dan de manier waarop wij het voorheen regelden. Bovendien kunnen de ouders nu kiezen hoe ze de film willen hebben. Je moet even “omdenken” omdat het anders is dan dat je gewend bent, dat geldt ook voor de ouders. En het is meer gericht op de digitale toekomst!

E. Rozeman
Jenaplanschool de Swoaistee, Groningen

Snel aanbod van de film, erg leuk. Wat heerlijk, een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt en goed met je meedenkt. Het was echt een supersamenwerking!

A. Nijman
Dancers Studio, Wassenaar

Onze ervaring is bijzonder goed, we hebben de camera op tijd ontvangen en deze was eenvoudig te bedienen.
Van de ouders heb ik gehoord dat ze verrast waren vanwege de eenvoudige manier van bestellen en wij vinden het heerlijk dat we geen gedoe hebben gehad rond het monteren en verspreiden, dus je hebt er een tevreden klant bij!

H.Hamelink
Irisschool, Terneuzen

Jouwschoolfilm neemt veel werk uit handen voor dansscholen!

Marsha
Dansbende, Den Haag

Fijne samenwerking. Een bedrijf die met je meedenkt. Kwalitatief goede film.

R. van der Steen
OBS De Waterlelie, H.I. Ambacht