E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

Reviews van scholen

Reviews van scholen

Hieronder een overzicht van reviews die we van opdrachtgevers hebben ontvangen.

Meestal zijn dit scholen maar regelmatig zijn het ook  besturen, ouderverenigingen of ouders gezamenlijk die gebruik maken van onze diensten. 
Aan de andere kant zijn ook ouders of leerlingen die een film kopen in de webwinkel natuurlijk klanten. 
Benieuwd naar de reviews van onze “webwinkelklanten”? Deze vind je hier.

Wil je een review insturen?
Dan kan dat gemakkelijk onderaan deze pagina.

Fijne samenwerking. Een bedrijf die met je meedenkt. Kwalitatief goede film.

R. van der Steen
De Watervlinder, H.I. Ambacht

Jouwschoolfilm is een ontzettend makkelijke manier om de ouders en kinderen een herinnering mee te geven van een show of evenement. Alles wordt ontzettend goed geregeld en je hoeft er niet naar om te kijken. Eerder heb ik het zelf geprobeerd maar dat koste zo ontzettend veel tijd dat was de moeite niet waard. Jouwschoolfilm is zeker een aanrader!

Milou Anna Middendorp
Dijkmansport Dancedivision Groningen

Met Jouwschoolfilm zijn goede afspraken te maken die ook nagekomen worden.
Verder geven ze goede feedback, zodat het de volgende keer nog professioneler kan worden.

En ouders vonden het fijn dat ze zelf konden kiezen hoe ze de film wilden hebben.

Marc Nelemans
St. Jozef, Rijen

Wij zijn zeer tevreden over de film, mooie kwaliteit van beeld en geluid. Verder goede service en duidelijke communicatie. Een echte aanrader om op deze manier een herinnering vast te leggen!

Marieke van Werven
De Ark, Haarlem

Wat is het weer een mooie herinnering geworden voor de kids! Dit bedrijf is echt een aanrader! Fijne communicatie en een prachtige film om terug te kijken. Wat wil je nog meer…

Karin
Emmaüs Leidschendam

Op het allerlaatste moment gevraagd of het mogelijk was om nog voor onze school een film voor de groep 8 musical te maken. Jouwschoolfilm was zeer flexibel en dacht heel erg mee in oplossingen met als resultaat een fantastische film waar we enorm blij mee zijn! Wat een geweldig leuke cameraman die nog extra tijd voor ons heeft ingezet omdat hij dit een mooie herinnering vond voor alle kinderen. We zijn echt zeer verrast met alles, heel veel dank aan JouwSchoolfilm!!

M. Hoffmann
Christiaan Huygens, Dronten

Wij zijn echt heel blij dat we er niet meer mee zitten. Het aanschaffen en branden van al die dvd-tjes, alle contante betalingen, (men wat een werk!)de dvd’s die wel besteld zijn maar vervolgens niet opgehaald en betaald worden…. Ik vind het echt een uitkomst! Het is gewoon erg makkelijk, en voor de ouders is het niet duurder dan de manier waarop wij het voorheen regelden. Bovendien kunnen de ouders nu kiezen hoe ze de film willen hebben. Je moet even “omdenken” omdat het anders is dan dat je gewend bent, dat geldt ook voor de ouders. En het is meer gericht op de digitale toekomst!

E. Rozeman
Swoaistee, Groningen

Het is makkelijk en het neemt de school veel werk uit handen

J. Dijk
't Sterrenpad Nuis

Vind het echt knap dat jullie er dit van gemaakt hebt 💪🏽👍🏼

Wout
st. Willibrordus, Oude Pekela

De downloadmogelijkheid scheelt ons in ieder geval veel werk. Tevens is het prettig voor ouders om de film te downloaden op een moment dat het hun uitkomt. Mocht het downloaden niet kunnen (door verschillende omstandigheden), dan kan er altijd nog een cd/dvd besteld worden.

B. Slot
OBS Stapvoorde Almelo

Het hele proces en de communicatie is duidelijk en helder verlopen. Het is een mooi aandenken geworden. En ja, volgend jaar weer en ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen aan andere scholen!

M. Lilipaly
Het Mozaiek Alphen aan den Rijn

Ik heb positieve reacties ontvangen van ouders. Zij vonden het een leuk initiatief, gemakkelijk te bestellen met voldoende keuzemogelijkheden. Jouwschoolfilm.nl is een klein bedrijf waarbij je gelijk goed geholpen wordt. De eigenaar wist alles precies uit zijn hoofd en dacht goed met ons mee. Na het bestellen van een dvd werd hij snel toegezonden en keurig verpakt.

A. van Steenhoven
De Vijf Eiken, Rijen

Onze ervaring is bijzonder goed, we hebben de camera op tijd ontvangen en deze was eenvoudig te bedienen.
Van de ouders heb ik gehoord dat ze verrast waren vanwege de eenvoudige manier van bestellen en wij vinden het heerlijk dat we geen gedoe hebben gehad rond het monteren en verspreiden, dus je hebt er een tevreden klant bij!

H.Hamelink
Irisschool, Terneuzen

Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen. Het haalt een heel stuk extra werk en nazorg weg bij de school.

R. Eisses
Anne Frankschool, Hoogkerk

Het contact met Jouwschoolfilm (Willem) verliep heel goed! We dachten dat het een heel gedoe zou zijn, maar met de goede apparatuur en duidelijke uitleg ging het als een speer. Als we vragen hadden konden we altijd even contact opnemen. Zeker een aanrader voor het filmen van je eindmusical! Bedankt team!

Robin Schillemans
CBS De Parel, Roden
Vandaag hebben wij onze afscheidsavond gehad en de film is erg in de smaak gevallen. Een succes! Ook de flyers hadden we vandaag ontvangen en konden nog op tijd worden uitgedeeld. Hartelijk dank!
Bloopers waren ook erg grappig.
Van onze kant vonden we het een succes. Hopelijk tot volgend jaar!
Annechien
CBS Bernebrege, Surhuisterveen

We hebben in de periode voor de musical regelmatig even contact gehad voor afstemming. Ook dat verliep prettig.
Jouwschoolfilm is een mooi, handig en gemakkelijk product. Reacties van ouders die wij ontvingen waren; mooi product, goede film, handig!
Volgend jaar weer.

R. Schaaper
Benedictusschool, Heiloo

Jouwschoolfilm neemt veel werk uit handen voor dansscholen!

Marsha
Dansbende Den Haag

Jouwschoolfilm kan ik zeker aanbevelen! Snel geregeld, snel contact, keurig op tijd geleverd (is wel even spannend), materiaal keurig op tijd klaar, folders prima, kunnen we zo uitdelen, gemak dient de mens zeker in zulke drukke tijden!

JJ Vogel
Joris de Witte, Oegstgeest

Wat een service!!!!
Er wordt meegedacht en even omdenken lukt hier prima.
Alles verliep soepel! Dank voor het uit handen nemen van een hoop werk:)

Maurice Coops
de Spelevaert, Zoetermeer

Goede communicatie en verder prima!

Yvonne Pols van Beers
De Meerhoef Veldhoven

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen. En dankzij het All-in pakket is het een prachtige film geworden en op deze manier is mij een stukje werk uit mijn handen genomen!.

M. Jakobs
st. Theresia, Bargercompascuum

Men vond film van goede kwaliteit. Wij waren erg tevreden over communicatie en geleverd product. Wij kunnen het iedereen aanraden.

R. Flinterman
De Korenaer, Oss

Jouwschoolfilm is voor iedereen een aanrader! Het contact verliep soepel en er werd snel gereageerd op mailtjes. Daarnaast werd er continu op een positieve manier en flexibel meegedacht tijdens het filmproces. Een geweldig fijne samenwerking. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een kwalitatief zeer professionele eindfilm! Wij komen volgend schooljaar zeker terug!

Michiel Marinissen
Dr. De Visserschool Breda

Het was heel fijn om hier en daar verheldering te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden. Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.

J. Bergsma

Snel aanbod van de film, erg leuk. Wat heerlijk, een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt en goed met je meedenkt. Het was echt een supersamenwerking!

A. Nijman
Dancersstudio Wassenaar

Review insturen

Nuttige tips nemen wij graag mee om de dienstverlening te verbeteren.

Alvast super bedankt!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

(voor-én achternaam.. mag je zelf weten natuurlijk)
(je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)
waardering velden