E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

Reviews van klanten

Reviews van onze webwinkel klanten

Aan de ene kant zijn ouders of leerlingen die een film kopen in de webwinkel natuurlijk klanten , de uiteindelijke gebruikers van de website.
Aan de andere kant zijn scholen ook klanten uiteraard.

Benieuwd naar de reviews van scholen? Deze vind je hier.

Op het allerlaatste moment gevraagd of het mogelijk was om nog voor onze school een film voor de groep 8 musical te maken. Jouwschoolfilm was zeer flexibel en dacht heel erg mee in oplossingen met als resultaat een fantastische film waar we enorm blij mee zijn! Wat een geweldig leuke cameraman die nog extra tijd voor ons heeft ingezet omdat hij dit een mooie herinnering vond voor alle kinderen. We zijn echt zeer verrast met alles, heel veel dank aan JouwSchoolfilm!!

M. Hoffmann
Christiaan Huygens, Dronten

Jouw schoolfilm is echt een goed bedrijf.
Vriendelijk en op tijd qua afspraken.
Zeker een aanrader.

Nathalie Koopmans
OBS DE WEIERT ODOORN

Na anderhalf jaar en een fors verbouwing achter de rug ben ik het hoesje van de eindshow van mijn zoon tegengekomen en gerealiseerd dat ik de dvd nooit had besteld….. Zonder veel hoop naar Jouwschoolfilm gegaan om te kijken of het nog mogelijk was om het te bestellen. En ja hoor! Voor 2,50 euro kon ik het heel simpel bestellen. Twee dagen later heb ik het als verrassing aan mijn zoon gegeven. Dikke pret als je op 2 havo zit en de eindshow van groep 8 voor het eerst op scherm ziet… (-: Goede service, makkelijk en niet duur.

Monica Mestre

Het hele proces is soepel verlopen. Bestelling kwam volgens verwacht tijdstip en wij zijn tevreden over de kwaliteit. De keuze van de bestanden is fijn omdat je het zo geheel naar eigen idee kunt bestellen.

Van Veen

Dit is een hele goede toevoeging aan een schoolmusical. Je kunt er op vertrouwen dat de musical goed is opgenomen, en ik vind het super dat je kunt kiezen hoe je de film wilt hebben.

Marcel Houtzager

Bestelproces gaat heel makkelijk.
De dvd hoezen waar bij aankomst helaas beschadigd. Hier een mail met foto over gestuurd en dit werd spoedig opgelost.
Film is echt super leuk geworden en een leuk aandenken!

Ilse Oerlemans

Jouwschoolfilm is voor iedereen een aanrader! Het contact verliep soepel en er werd snel gereageerd op mailtjes. Daarnaast werd er continu op een positieve manier en flexibel meegedacht tijdens het filmproces. Een geweldig fijne samenwerking. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een kwalitatief zeer professionele eindfilm! Wij komen volgend schooljaar zeker terug!

Michiel Marinissen
Dr. De Visserschool Breda

Wat is het weer een mooie herinnering geworden voor de kids! Dit bedrijf is echt een aanrader! Fijne communicatie en een prachtige film om terug te kijken. Wat wil je nog meer…

Karin
Emmaüs Leidschendam

Alles is prima gegaan en de films waren makkelijk te branden.

CV

Jouwschoolfilm werkt eenvoudig en houdt zich aan de afspraken. Ik heb een dvd besteld omdat ik dat het eenvoudigst vind.

Liesbeth

Ideaal. Zowel films van de schoolmusical als van een dansuitvoering besteld. Makkelijke site, snelle levering en een goede kwaliteit. Aanrader!

Sharon

Prima Service, Prima Kwaliteit ben zeer tevreden met mijn aankoop!

Joel
0

Super goed geholpen. Kreeg bestand niet gedownload en werd daarin goed bijgestaan.

Karin van kasteren

Review insturen

Bij Jouwschoolfilm hebben we eigenlijk te maken met twee soorten klanten.

Aan de ene kant de school, die kiest ervoor om gebruik te maken van onze diensten, aan de andere kant is de gebruiker die bij ons een film bestelt, ook klant! Voor ons is het natuurlijk van belang dat beide partijen tevreden zijn met onze dienstverlening.

Nuttige tips nemen wij graag mee om de dienstverlening te verbeteren.

Alvast super bedankt!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

(voor-én achternaam.. mag je zelf weten natuurlijk)
(je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)
waardering velden