E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

Over Jouwschoolfilm.nl

Over Jouwschoolfilm.nl

Jouwschoolfilm.nl is een concept ontwikkeld en bedacht door Willem Wiers. (WillemWerkt.nu)

Het begon in de tijd dat zijn eigen kinderen nog naar de basisschool gingen. Op verzoek van de school filmde hij regelmatig de afscheidsmusical en het sinterklaasfeest. En al snel volgde ook de eindpresentatie van de lokale dansschool.
Tegen een kleine vergoeding konden ouders deze films afnemen via de school.

Het verwerken van de bestellingen, ontvangen van de betalingen en het maken van de dvd’s was toch ieder keer wel veel werk. En was het niet langzaamaan tijd voor een alternatief voor  de dvd?

Hierna ontstond het idee om de distributie van de films digitaal te gaan regelen via een webwinkelsysteem waarbij men ook gemakkelijk met iDeal zou kunnen betalen.
En waarbij de klant keuzevrijheid zou hebben.
Dat zou een hoop gedoe schelen voor alle partijen.

Zo gezegd, zo gedaan; een eerste versie van Jouwschoolfilm was geboren!
En de reacties waren behoorlijk positief.
Het feit dan men in de webwinkel kon kiezen tussen een dvd of een digitale download werd erg gewaardeerd.

Sindsdien is het concept doorontwikkeld en het bleef niet bij afscheidsmusicals van basisscholen. Ook steeds meer dansscholen en theaterscholen gingen gebruik maken van Jouwschoolfilm.
De diensten zijn gaandeweg uitgebreid, waardoor Jouwschoolfilm nu een totaaloplossing biedt; met filmmontage, cameraverhuur, All-in pakketten, pakketten voor afscheidsfilms en ook pakketten mét een cameraman/vrouw er bij. Ook beschikken we inmiddels over een mooi netwerk van cameramensen in diverse regio’s.

Basisscholen en dansscholen uit heel Nederland weten Jouwschoolfilm nu te vinden en mogen we de RTL Talent Academy en de RTL Musical School afnemers van onze diensten noemen.

Wat begon als oplossing voor alleen filmdistributie via een webwinkel naar

“Alles voor jouw schoolfilm!”