E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

E-mail

info@jouwschoolfilm.nl

LogoJouwschoolfilm BB
Telefoon

06-48426057

Maak je eigen groep 8 afscheidsfilm

Groep 8 afscheidsfilmpakket

Met groep 8 eens wat anders doen dan een afscheidsmusical? Speel met jouw groep 8 de hoofdrol in een afscheidsfilm en maak een herinnering die een leven lang meegaat. Lachwekkende bloopers en ontroerende afscheidsmomenten zorgen ervoor dat jouw Groep 8 afscheidsfilm een ware hit wordt!

Om scholen zo goed mogelijk te helpen om de film tot een succes te maken hebben diverse pakketten samengesteld, met opties die passen bij elk budget. 

Heb je nog geen filmscript? Je kunt hiervoor zelf een filmscript schrijven, maar het is aanbevolen om een script te gebruiken dat hiervoor speciaal is geschreven. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden bij Kwintessens.

Filmmontage service
Camera Pakket (zonder montage)
Camera PLUS pakket. (apparatuur incl.montage)
Camera PLUS pakket mét filmcoach op locatie

Filmmontage service

Pakket 1
349*
  • Zelf gefilmd met een bestaand script, montage door Jouwschoolfilm

Camerapakket

Pakket 2
249
  • Filmen met camerapakket van Jouwschoolfilm maar zelf monteren

Camera PLUS pakket

Pakket 3
578*
  • Camerapakket incl. montage

PLUS pakket mét filmcoach

Pakket 4 (a/b)
787*
  • Alles van pakket 3
  • + Filmcoach van Jouwschoolfilm.
  • Let op; dit is een vanaf prijs

Het is makkelijk en het neemt de school veel werk uit… Lees meer “Neemt de school veel werk uit handen”

J. Dijk
't Sterrenpad Nuis

We hebben in de periode voor de musical regelmatig even contact gehad voor afstemming. Ook dat verliep prettig. Jouwschoolfilm is een mooi, handig en gemakkelijk product. Reacties van ouders die wij ontvingen waren; mooi product, goede film, handig! Volgend jaar… Lees meer “mooi product, goede film, handig!”

R. Schaaper
Benedictusschool, Heiloo

Jouwschoolfilm is een ontzettend makkelijke manier om de ouders en kinderen een herinnering mee te geven van een show of evenement. Alles wordt ontzettend goed geregeld en je hoeft er niet naar om te kijken. Eerder heb ik het zelf geprobeerd maar dat koste zo ontzettend veel tijd dat was de moeite niet waard. Jouwschoolfilm is… Lees meer “Alles wordt ontzettend goed geregeld”

Milou Anna Middendorp
Dijkmansport Dancedivision Groningen

Jouwschoolfilm werkt eenvoudig en houdt zich aan de afspraken. Ik heb een dvd besteld omdat ik dat het eenvoudigst… Lees meer “Jouwschoolfilm werkt eenvoudig en houdt”

Liesbeth

Jouwschoolfilm is voor iedereen een aanrader! Het contact verliep soepel en er werd snel gereageerd op mailtjes. Daarnaast werd er continu op een positieve manier en flexibel meegedacht tijdens het filmproces. Een geweldig fijne samenwerking. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een kwalitatief zeer professionele eindfilm! Wij komen volgend schooljaar zeker… Lees meer “Jouwschoolfilm is een aanrader!”

Michiel Marinissen
Dr. De Visserschool Breda

Prima Service, Prima Kwaliteit ben zeer tevreden met mijn… Lees meer “Prima Service, Prima Kwaliteit ben”

Joel
0

Met Jouwschoolfilm zijn goede afspraken te maken die ook nagekomen worden. Verder geven ze goede feedback, zodat het de volgende keer nog professioneler kan worden. En ouders vonden het fijn dat ze zelf konden kiezen hoe ze de film wilden… Lees meer “Fijn die keuzevrijheid tussen digitaal en dvd”

Marc Nelemans
St. Jozef, Rijen

Op het allerlaatste moment gevraagd of het mogelijk was om nog voor onze school een film voor de groep 8 musical te maken. Jouwschoolfilm was zeer flexibel en dacht heel erg mee in oplossingen met als resultaat een fantastische film waar we enorm blij mee zijn! Wat een geweldig leuke cameraman die nog extra tijd… Lees meer “Op het allerlaatste moment gevraagd”

M. Hoffmann
Christiaan Huygens, Dronten

Na anderhalf jaar en een fors verbouwing achter de rug ben ik het hoesje van de eindshow van mijn zoon tegengekomen en gerealiseerd dat ik de dvd nooit had besteld….. Zonder veel hoop naar Jouwschoolfilm gegaan om te kijken of het nog mogelijk was om het te bestellen. En ja hoor! Voor 2,50 euro kon… Lees meer “Na anderhalf jaar en een”

Monica Mestre

Alles is prima gegaan en de films waren makkelijk te… Lees meer “Alles is prima gegaan en”

CV

Vind het echt knap dat jullie er dit van gemaakt hebt… Lees meer “Afscheidsfilm ziet er goed uit!”

Wout
st. Willibrordus, Oude Pekela

De downloadmogelijkheid scheelt ons in ieder geval veel werk. Tevens is het prettig voor ouders om de film te downloaden op een moment dat het hun uitkomt. Mocht het downloaden niet kunnen (door verschillende omstandigheden), dan kan er altijd nog een cd/dvd besteld… Lees meer “Scheelt ons in ieder geval veel werk”

B. Slot
OBS Stapvoorde Almelo

Jouwschoolfilm neemt veel werk uit handen voor… Lees meer “Neemt veel werk uit handen”

Marsha
Dansbende Den Haag

Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen. En dankzij het All-in pakket is het een prachtige film geworden en op deze manier is mij een stukje werk uit mijn handen… Lees meer “Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen”

M. Jakobs
st. Theresia, Bargercompascuum

Ik heb positieve reacties ontvangen van ouders. Zij vonden het een leuk initiatief, gemakkelijk te bestellen met voldoende keuzemogelijkheden. Jouwschoolfilm.nl is een klein bedrijf waarbij je gelijk goed geholpen wordt. De eigenaar wist alles precies uit zijn hoofd en dacht goed met ons mee. Na het bestellen van een dvd werd hij snel toegezonden en keurig… Lees meer “Positieve reacties ontvangen van ouders.”

A. van Steenhoven
De Vijf Eiken, Rijen

Jouw schoolfilm is echt een goed bedrijf. Vriendelijk en op tijd qua afspraken. Zeker een… Lees meer “Jouw schoolfilm is echt een”

Nathalie Koopmans
OBS DE WEIERT ODOORN

Wij zijn echt heel blij dat we er niet meer mee zitten. Het aanschaffen en branden van al die dvd-tjes, alle contante betalingen, (men wat een werk!)de dvd’s die wel besteld zijn maar vervolgens niet opgehaald en betaald worden…. Ik vind het echt een uitkomst! Het is gewoon erg makkelijk, en voor de ouders is het… Lees meer “Ik vind het echt een uitkomst!”

E. Rozeman
Swoaistee, Groningen

Bestelproces gaat heel makkelijk. De dvd hoezen waar bij aankomst helaas beschadigd. Hier een mail met foto over gestuurd en dit werd spoedig opgelost. Film is echt super leuk geworden en een leuk… Lees meer “Bestelproces gaat heel makkelijk. De”

Ilse Oerlemans

Super goed geholpen. Kreeg bestand niet gedownload en werd daarin goed… Lees meer “Super goed geholpen. Kreeg bestand”

Karin van kasteren

Fijne samenwerking. Een bedrijf die met je meedenkt. Kwalitatief goede… Lees meer “Een bedrijf die met je meedenkt.”

R. van der Steen
De Watervlinder, H.I. Ambacht

Dit is een hele goede toevoeging aan een schoolmusical. Je kunt er op vertrouwen dat de musical goed is opgenomen, en ik vind het super dat je kunt kiezen hoe je de film wilt… Lees meer “Dit is een hele goede”

Marcel Houtzager

Het was heel fijn om hier en daar verheldering te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden. Fijne samenwerking, meedenken en goed… Lees meer “Fijne samenwerking, meedenken en goed advies.”

J. Bergsma

Het contact met Jouwschoolfilm (Willem) verliep heel goed! We dachten dat het een heel gedoe zou zijn, maar met de goede apparatuur en duidelijke uitleg ging het als een speer. Als we vragen hadden konden we altijd even contact opnemen. Zeker een aanrader voor het filmen van je eindmusical! Bedankt… Lees meer “Het contact met Jouwschoolfilm (Willem)”

Robin Schillemans
CBS De Parel, Roden

Onze ervaring is bijzonder goed, we hebben de camera op tijd ontvangen en deze was eenvoudig te bedienen. Van de ouders heb ik gehoord dat ze verrast waren vanwege de eenvoudige manier van bestellen en wij vinden het heerlijk dat we geen gedoe hebben gehad rond het monteren en verspreiden, dus je hebt er een… Lees meer “Onze ervaring is bijzonder goed”

H.Hamelink
Irisschool, Terneuzen

Ideaal. Zowel films van de schoolmusical als van een dansuitvoering besteld. Makkelijke site, snelle levering en een goede kwaliteit.… Lees meer “Ideaal. Zowel films van de”

Sharon

Het hele proces is soepel verlopen. Bestelling kwam volgens verwacht tijdstip en wij zijn tevreden over de kwaliteit. De keuze van de bestanden is fijn omdat je het zo geheel naar eigen idee kunt… Lees meer “Het hele proces is soepel”

Van Veen

Jouwschoolfilm kan ik zeker aanbevelen! Snel geregeld, snel contact, keurig op tijd geleverd (is wel even spannend), materiaal keurig op tijd klaar, folders prima, kunnen we zo uitdelen, gemak dient de mens zeker in zulke drukke… Lees meer “Gemak dient de mens”

JJ Vogel
Joris de Witte, Oegstgeest

Wij zijn zeer tevreden over de film, mooie kwaliteit van beeld en geluid. Verder goede service en duidelijke communicatie. Een echte aanrader om op deze manier een herinnering vast te… Lees meer “Wij zijn zeer tevreden over”

Marieke van Werven
De Ark, Haarlem

Snel aanbod van de film, erg leuk. Wat heerlijk, een bedrijf dat begrijpt hoe het werkt en goed met je meedenkt. Het was echt een… Lees meer “een supersamenwerking!”

A. Nijman
Dancersstudio Wassenaar

Het hele proces en de communicatie is duidelijk en helder verlopen. Het is een mooi aandenken geworden. En ja, volgend jaar weer en ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen aan andere… Lees meer “Ik kan Jouwschoolfilm zeker aanbevelen”

M. Lilipaly
Het Mozaiek Alphen aan den Rijn

Goede communicatie en verder… Lees meer “Goede communicatie”

Yvonne Pols van Beers
De Meerhoef Veldhoven

Men vond film van goede kwaliteit. Wij waren erg tevreden over communicatie en geleverd product. Wij kunnen het iedereen… Lees meer “Wij kunnen het iedereen aanraden.”

R. Flinterman
De Korenaer, Oss

Wat is het weer een mooie herinnering geworden voor de kids! Dit bedrijf is echt een aanrader! Fijne communicatie en een prachtige film om terug te kijken. Wat wil je nog… Lees meer “Wat is het weer een”

Karin
Emmaüs Leidschendam

Wat een service!!!! Er wordt meegedacht en even omdenken lukt hier prima. Alles verliep soepel! Dank voor het uit handen nemen van een hoop… Lees meer “Wat een service!!!! Er wordt”

Maurice Coops
de Spelevaert, Zoetermeer

Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen. Het haalt een heel stuk extra werk en nazorg weg bij de… Lees meer “Ik kan Jouwschoolfilm.nl zeker aanbevelen”

R. Eisses
Anne Frankschool, Hoogkerk

Vandaag hebben wij onze afscheidsavond gehad en de film is erg in de smaak gevallen. Een succes! Ook de flyers hadden we vandaag ontvangen en konden nog op tijd worden uitgedeeld. Hartelijk dank! Bloopers waren ook erg grappig. Van onze kant vonden we het een succes. Hopelijk tot volgend… Lees meer “de film is erg in de smaak gevallen.”

Annechien
CBS Bernebrege, Surhuisterveen

Filmmontage service

Pakket 1

Wanneer je zelf hebt gefilmd met eigen apparatuur zonder camera-pakket van ons.

Filmen is één ding maar vaak is de montage van al die beelden nog een flinke klus. Ons ervaren montageteam monteert alle opgenomen scenes tot een mooi geheel aan de hand van jullie filmscript.

€349,00

Gefilmd materiaal uploaden kan gemakkelijk via onze website (uploadpagina) 

Het camerapakket

Pakket 2
Filmteam afscheidsfilm groep 8

Bij gebruik van ons camerapakket zijn er meerdere rollen te verdelen; een cameraman/vrouw, een geluidsman/vrouw en eventueel een opname-assistent!

Het pakket bevat alle benodigde apparatuur met duidelijke instructies.

Voor de pakketten 2 en 3: je krijgt ruim 3 werkdagen de tijd om je opnames te maken; je ontvangt het pakket bijvoorbeeld op dinsdag, dan heb je woe/do/vrij om te filmen, en stuurt deze uiterlijk op vrijdag retour. 

€249,00

Extra dag nodig? Geen probleem maar wel in overleg. Per dag extra betaal je €75,00.

Het camera PLUS pakket

Pakket 3

Combinatie van pakket 1, de montage, en pakket 2, het camerapakket, samen!

€578,00

Extra dag nodig? Geen probleem maar wel in overleg. Per dag extra betaal je €75,00.

Pakketten mét filmcoach

Pakket 4a

Filmcoach “vliegende start”

Alles van het camera PLUS pakket maar daarbij een ochtend begeleiding van een filmcoach om een vliegende start te maken.
In dit geval komen wij het pakket bezorgen en blijven een ochtend (tot 12:00) om jullie op weg te helpen.
Hierna heb je nog de normale periode beschikbaar van het Camera Pluspakket minus die ochtend.

€787,00

exclusief reiskosten.

Ook hier geldt: 
Extra dag nodig? Geen probleem maar wel in overleg. Per dag extra betaal je €75,00.

Pakket 4b

Filmcoach alle opnames

Alles van het camera PLUS pakket maar daarbij verzorgt of begeleidt de filmcoach alle opnamen.

Maar het is natuurlijk het allerleukst wanneer de leerlingen zoveel mogelijk zelf doen, daarmee zijn zij nog meer onderdeel van het proces. Dan kan de filmcoach ook alleen opstarten, uitleg geven en dan daarna meer een coachende rol aannemen. Vaak vinden leerlingen het in eerste instantie spannend maar meestal krijgen we dan gaandeweg de dag wel de vraag of zij zelf ook mogen filmen. Dan zeggen wij het liefst ja!
En voor we het dan weten staan ze in de rij of ze ook mogen helpen 😉
Als wij zelf filmen gaat het vaak wel wat sneller…

Hoe we het doen verschilt per school een beetje, uiteraard kan de school aangeven of wij moeten filmen of zoveel mogelijk de leerlingen hierin proberen te betrekken.

€980,00

Filmcoach hele film schooldag (tot 15:00) inclusief apparatuur en montage.
Uren na 15:00 à €55,00 per uur
Tweede dag nodig?
Eerste dagdeel tot 12:00 à €230,00
Uren na 12:00 à €55,00 per uur

Alles filmen in éen dag kan.

Maar dat is afhankelijk van vele factoren. Natuurlijk of wij filmen of de leerlingen zoveel mogelijk. De lengte van het script. Of we doorkunnen na schooltijd. Zitten de leerlingen goed in hun rol, kennen ze de teksten goed. Zijn de locaties goed voorbereid en ligt alles klaar (Rekwisieten/attributen). Voor buitenopnames kan het weer dan ook nog een rol spelen.
En natuurlijk of alles in/om de school wordt opgenomen of dat er naar locaties in de buurt moet worden verplaatst voor het opnemen van één of meerdere scenes. Dat is vaak wel zo leuk maar kost meer tijd.