Mijn account
Over jouw film
Jouw film is gedurende 12maanden online vanuit jouw account te bekijken. (onder “Mijn films”).
Na ongeveer 2 maanden ontvang je van ons bericht dat je vanaf dat moment ook de film kunt downloaden vanuit jouw account. (onder “Downloads”)
Deze kun je dan opslaan om te bewaren.
12 maanden na jouw aankoop vervalt de mogelijkheid om de film online te bekijken en/of te downloaden.
Jouw account wordt 14 maanden na jouw laatste activiteit automatisch verwijderd uit ons systeem.
Zo slaan wij jouw inloggegevens niet langer op dan noodzakelijk.
Beveiliging en privacy
Je kunt inloggen op eigen apparaten om de film te bekijken, dat kan jouw telefoon zijn en later bijvoorbeeld jouw laptop.
Maar om accountsharing tegen te gaan kun je maar vanaf een beperkt aantal adressen/locaties (ofwel ip-adressen) inloggen. Daarna krijg je automatisch een melding dat je het maximaal aantal hebt bereikt. Denk je dat je deze blokkade onterecht ontvangt neem dan gerust contact met ons op. Stuur dan een mail met je ordernummer naar webwinkel@jouwschoolfilm.nl. We geven deze dan zo spoedig mogelijk weer vrij.